Massage producten

Bua Sawan - Traditional Thai Massage promoot diverse massage producten van Bol.com. De onderstaande massage producten kunnen in combinatie met een massage behandeling gebruikt worden om uw klachten, zoals spierpijn, huidaandoeningen en/of stress te verminderen. Voor vragen omtrent aankoop, levertijden, service, garanties en overige vragen, willen we u graag doorverwijzen naar de verkopende partij: Bol.com.

Thaise massage olie producten

Sabai olie is de massage olie in Thailand. Daarnaast is deze olie ook geschikt voor huidverzorging en diverse huidaandoeningen, zoals eczeem en netelroos.

Namman Muay Thaise olie is geschikt voor massages en het opwarmen van verkrampte spieren. Het product is niet geschikt gedurende de zwangerschap en borstvoeding.

Sawasdee massage olie bevat Jasmijn en lotusbloem. Deze olie is speciaal ontwikkeld voor droge en zeer droge huid.

The Oriental Selection

Shilling olie is een Chinese massage product en zeer geschikt voor pijnbestrijding, zoals hoofdpijn of pijn van een muisarm. Daarnaast is deze olie ook geschikt om ermee te stomen bij een verstopte neus.

Dit product is zeer geschikt voor het verhelpen van een stijve nek, overbelaste spieren en gewrichten. Bij het gebruik van deze massage olie wordt de bloedsomloop verbeterd en de spieren weer soepel gemaakt. Daarnaast heeft de White Flower Oil, na het stomen, ook een positieve invloed op de luchtwegen.

De Eagle Brand Medical olie is zeer geschikt voor een verstopte neus. Verder helpt deze olie ook om vastzittende spieren weer los en soepel te maken. De Eagle Brand olie bevat de werkzame bestanddelen zoals Eucalytus, Menthol en Kampfer.

Kwan Loong Medicated Olie is heel effectief tegen verschillende problemen, zoals duizeligheid, hoofdpijn, reumatische pijnen en reisziekte. Verder is het ook geschikt voor de genezing van beten van insecten.

Zeng Gu Shui olie is de olie om vastzittende spieren weer los en soepel te krijgen. Dit product kan zowel voor als na een sport training gebruikt worden. Let op dat dit product vlekken op de kleding kan veroorzaken.

Kneipp massage producten

De Amandel massage olie is prima geschikt voor de behandeling van uw droge en gevoelige huid. Tijdens de massage krijgt de huid haar soepelheid weer terug. Dit hoogwaardige product bevat amandelolie, jojoba en vitamine A en E.

Dit product is geschikt voor een huidverzorging met heerlijke geuren en natuurlijke ingrediënten. Daarnaast is het ook geschikt voor het verkrijgen van soepele spieren.

Deze Lavendel olie heeft een hydraterende werking op uw huid. Dit product bevat etherische lavendelolie, vitamine A en E en Panthenol. Na de behandeling voelt de huid zacht en soepel aan.

Ylang-Ylang massage olie bevat een combinatie van etherische ylang-ylang olie, jojoba olie en de hydraterende amandelolie. Het heeft een beschermende en hydraterende werking op uw huid.

Therme massage producten

Deze massage olie helpt voor de ontspanning van lichaam en geest, waarbij de Saigon Pink Lotus olie U een zachte huidgevoel geeft. Daarnaast wordt de bloedsomloop gestimuleerd en geeft het een verlichting van spierpijn.

Dit product helpt het lichaam en geest te ontspannen, waarbij nieuwe energie opgedaan wordt. Verder vermindert de Ayurveda massage olie de stress en druk.

Hammam massage olie maakt je huid weer gaaf, soepel en zacht. Het is friszoet en bestaat o.a. uit Oosterse kruiden, cederhout en olijfolie. Uw lichaam en geest komen weer in balans.

De Lavendel massage olie helpt tegen stress en spanningen. Tevens bevordert dit product uw nachtrust. Met deze massage olie wordt de bloedsomloop gestimuleerd en het verbetert de stofwisseling en uw immuunsysteem.

Lomi Lomi massage olie is zowel geschikt als voor en na het zonnen. Het maakt uw bruin getinte huid nog levendiger en stralender. Dit product bevat echter geen UV-bescherming.

Bua Sawan - Traditional Thai Massage is niet verantwoordelijk en niet aansprakelijk voor (eventuele problemen en/of schade) van bestellingen van de bovengenoemde massage producten. Hiervoor willen we u doorverwijzen naar de verkopende partij Bol.com.