Over ons

Over ons 'Bua Sawan'

In 2019, Thaan heeft "Bua Sawan - Traditional Thai massage " in Hendrik Ido Ambacht (Nederland) opgericht. Dit is het tweede filiaal van de Bua Sawan group. De vader van Thaan, Bunmi, was geinspireerd door de Lotus bloemen. Mede door deze inspiratie heeft Bunmi de naam 'Bua Sawan' voorgesteld. In Thailand zijn Lotus bloemen een deel van een rituele offer aan Budha. De Lotus is een symbool voor geluk, voorspoed en voltooiing van het levensdoel.

Meer en meer mensen in Nederland zijn zich bewust van de positieve effecten van Thaise massage behandelingen. Enkele positieve effecten zijn betere nachtrust en een verbeterde bloedsomloop. Voor deze positieve effecten bieden wij u de beste behandelingen met de hoogste kwaliteit en normen.

Bovendien is Bua Sawan - Traditional Thai Massage gespecialiseerd in behandelingen tegen spierproblemen, hoofdpijn en stress. Voor deze behandelingen is de eigenaar, Thaan, goed opgeleid in de nieuwste massage technieken.

Achtergrond van Thaan

Samruai (Thaan) Bakker

Sinds 1999 woont Thaan met haar echtgenoot in Nederland. Zij spreekt zowel de Thaise- als de Nederlandse taal. Thaan is een ervaren en gecertificeerde masseuse van Bua Sawan - Traditional Thai massage. Hiervoor heeft Thaan diverse massage cursussen gevolgd op de Thai Spa Burapa school in Trat (Thailand). Bovendien is zij gespecialiseerd in behandelingen voor onder ander spierproblemen.

Bua Sawan - Traditional Thai massage is gevestigd in Nederland. De andere Bua Sawan filiaal is gevestigd in Thailand en wordt geleid door de oudste dochter van Thaan.