MASSAGE BEHANDELINGEN

Bua Sawan - Traditional Thai massage biedt u verschillende behandelingen aan. Onze behandelingen verminderen bijvoorbeeld migraine en spierpijn.

TRADITIONELE THAISE MASSAGE

Het versterkt de balans tussen lichaam en geest

Traditionele Thaise massage technieken verbeteren de gezondheid van lichaam en geest. Het verlicht spierpijn, stimuleert het zenuwstelsel en het geeft je nieuwe energie. Daarnaast is het een goede behandeling tegen vermoeidheid en slapeloosheid. De masseuse rekt het lichaam uit om elke blokkade te kunnen behandelen. Tenslotte drukt de masseuse op reflexpunten om zo de aura en inwendige organen te stimuleren. Bij deze massage behandeling wordt geen olie gebruikt.

Thai Yoga massage
Oil  Herbal massage

HERBAL OLIE MASSAGE

DIEPE ONTSPANNING VAN LICHAAM EN GEEST

Een van de bekende massage behandelingen is een olie massage. Deze massage is een goede zachtere alternatief voor de Traditionele Thaise massage. Voor deze behandeling gebruiken we de beste natuurlijke kruidenolie en warme Thaise kruidenzakken. Het is heel geschikt voor het verminderen van stress, spierproblemen en hoofdpijn (migraine). Bovendien worden de poriën in de huid gereinigd.

VOET REFLEX MASSAGE

VERMINDER BLOKKADES EN VOEL DE NIEUWE ENERGIE

Tijdens een voet reflex massage, worden de drukpunten behandeld. Deze drukpunten zijn door zones verbonden met organen, meridianen en energie kanalen. In geval van een onbalans of ziekte zal er een blokkade optreden. Een voet behandeling vermindert de energie blokkades. Bovendien zorgt een voet reflex massage ervoor dat het lichaam zijn gezondheid kan optimaliseren en het voorkomen van ziektes.

Foot reflexology massage
Head neck and shoulder massage

HOOFD, NEK EN SCHOUDER MASSAGE

MAAK SPIEREN WEER SOEPEL

De nek is een klein deel van het lichaam, waar veel spanningen opgeslagen kunnen zijn. Vaak veroorzaken deze spanningen hoofd- en schouderpijnen. De masseuse drukt met haar handen en vingers om de blokkades zoveel mogelijk op te heffen. Bovendien zal de bloedcirculatie door deze behandeling verbeteren en bevordert de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Een hoofd, nek en schoudermassage is erg ontspannend en biedt verlichting van stress gerelateerde klachten.

Voor al je stress- en spier gerelateerde problemen, reserveer nu een massage behandeling.