BUA - SAWAN

TRADITIONELE THAISE MASSAGE

Gevestigd in Nederland, Hendrik Ido Ambacht

Traditionele Thaise Massage

In 2019 heeft Bua Sawan een nieuwe vestiging in Nederland geopend: 'Bua Sawan - Traditionele Thaise massage'. Bua Sawan in Nederland biedt u verschillende Thaise massages aan, die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en services. Wij zijn gespecialiseerd in behandelingen tegen spierpijn, dat veroorzaakt wordt door het 'Office syndrome'. Bovendien zijn we in staat om hoofdpijn en migraine te verminderen. Voor meer informatie over het 'Office syndrome' en migraine kunt u onze Engelstalige blogs lezen.

Thaan en Khae

Thaan (links) en dochter Khae (rechts)

Je bent welkom bij Bua Sawan - Traditional Thai massage.

Onze massage behandelingen herstellen uw lichaam en geest

De moderne westerse samenleving heeft hoge verwachtingen van de mensen. Soms zijn de verwachtingen te hoog en veroorzaken stress. Het resultaat is spierpijn, hoofdpijn en zelfs burnouts zijn mogelijk. Om deze symptomen te voorkomen, is het raadzaam om regelmatig een Traditionele Thaise massage te ondergaan. Bovendien zijn Thaise massage behandelingen ideaal voor het verlichten van spierpijn, stress en hoofdpijn. Tenslotte, is het goed voor uw welzijn en verbetert uw bloedsomloop.

Thaise massage; lichaam en geest hebben het nodig

Voor al uw wensen, bepalen wij samen met u de best mogelijke massagebehandelingen.

We horen graag van je! Bel ons om een massage te boeken of vul het formulier op het contactpagina in. Online een massage reserveren is ook mogelijk.

ONZE TRADITIONELE THAISE BEHANDELINGEN

Thaise massage

Traditionele Thaise (Yoga) Massage

Traditionele Thaise (yoga) massage is een effectieve behandeling voor een genezend effect op lichaam en geest. Het vermindert spierproblemen, hoofdpijn en stress symptomen. Verder verbetert het ook de bloed doorstroming en afvoer van urine. Last but not least, een Thaise massage geeft veel positieve energie.

Olie massage

Herbal Olie Massage

Met een (herbal) olie massage zal je lichaam en geest diep ontspannen worden. Het resultaat is dat spanningen en spierpijn zullen afnemen. Deze behandeling is ook geschikt voor mensen met migraine, constipatie en reumatische aandoeningen.

 

 

Hoofd nek en schouder massage

Hoofd - Nek en schouder massage

Mogelijke gevolgen van langdurige spier spanningen in de nek en schouder kunnen hoofdpijn en beperkte draaiing van uw hoofd zijn. U kunt u hoofd dan moeilijk naar links, rechts, voor of achter bewegen. Deze behandeling vermindert de druk in de nek en schouders. Bovendien verbetert deze behandeling de bloed doorstroming.

Voetmassage

Voet Reflexologie Massage

De onderkant van uw voeten heeft reflex zones, die verbonden zijn met organen en spieren in je lichaam. Bij een voet massage worden de drukpunten onder de voeten gestimuleerd. Hierdoor kunnen blokkades in het lichaam worden verminderd worden. Het geeft je een stroom van positieve energie. Tenslotte verbetert deze massage de balans tussen lichaam en geest.